Våra tjänster

Professional Congress Organizer (PCO)
Vi på Nord Meetings brinner verkligen för att arrangera konferenser och kongresser! Vi har helhetslösningen för att ni ska kunna leverera ett storslaget möte till era intressenter. Vi sköter anmälningsprocess och avtal med deltagare och sponsorer. Vi har plattformar för all sorts kommunikation och marknadsföring. Vi har god kännedom om lokaler, underhållning, programupplägg och digitala lösningar. Det ni vill ha hjälp med fixar vi!

Utbildnings-/evenemangsportal – deltagarhantering i stor skala
Nord Meetings erbjuder helhetslösningen åt arrangörer som vill samla sitt utbud av evenemang/utbildningar på en och samma plats. Nord Meetings sätter upp och administrerar både hemsida och bokningssystem – skräddarsytt utifrån era önskemål. Vi ansvarar för en överskådlig och enkel anmälningsprocess där vi står som kontaktperson och support för deltagarna. Med hög tillgänglighet och kort svarstid ser vi till att system och bokningar flyter på – året runt, veckans alla dagar.

Se exempel på en av våra utbildningsportaler här: https://novonordisk-utbildningar.se/

Evenemangskonsult
På Nord Meetings har vi stor erfarenhet av att planera och genomföra evenemang. Allt från idrottstävlingar till konstutställningar. Vår expertis ligger i projektledning, ekonomi, säkerhet, samordning och administration. Vi tar oss an den roll som krävs i just ert projektteam och ser till att leverera efter era krav. Ett axplock av områden vi arbetat inom tidigare: Projektledning och arbetsledning, avtalsprocesser, budgetering, logistikplanering, säkerhetsansvar, volontärsansvar, mediaansvar och partneransvar.

Välkomna att diskutera ert upplägg med oss!